Covid-19 :Oplossen kunnen we het niet maar je mogelijk wel ondersteunen

Enkele weken geleden kwamen wij van NBTK met een heel confronterend stuk over de schrijnende situatie in onze branche aangaande de gevolgen van de pandemie.
We deden aanspraak op iedereen over de creativiteit qua bedrijfsvoering of in het vinden van (tijdelijk) ander werk om deze moeilijke tijd te overbruggen. Het was duidelijk dat niet iedereen hier klaar voor was gezien sommige reacties. Het was voor ons als NBTK verbazend dat er schijnbaar te hoge verwachtingen van ons werden verwacht in deze rare tijden . Verwachtingen die wij eigenlijk als opdracht konden zien en vergeleken werden met een ‘vakbond’ . Wij werken niet in opdracht van , NBTK is een brancheorganisatie die geheel bestaat uit passionisten voor het vak op vrijwillige basis en dus niet in dienst van… , en een lidmaatschap bij ons is nog steeds geheel gratis ! Wat wij wel proberen te doen is te ondersteunen waar wij kunnen en dat doen wij geheel belangeloos.