Wake up call

Glasharde situatie , glasharde taal ! Bij het oprichten van een Brancheorganisatie denk je aan wat je kan doen met en voor de branche. Nooit is de gedachte opgekomen dat er een pandemie zou opduiken en bestreden zou worden met een beleid met een weergaloze economische impact. We hebben een aantal weken geleden een bericht geplaatst en we hadden echt gehoopt dat dit bericht de zwaarste lading ooit zou bevatten die we als branchevertegenwoordiging zouden plaatsen maar helaas is dit bericht nog zwaarder. Het is een wake-up call om iedereen aan het denken te zetten van , wat nu …!? Dit bericht valt ons zwaar maar deze onderwerpen zijn o zo belangrijk en zijn nog nergens aan de orde gekomen. We hopen dat er enigszins positiviteit uitkomt door de juiste stappen te nemen ipv de afgrond in te glijden. Elke win die eruit komt is tenminste wat want door de huidige situatie word er door iedereen flink verloren.

NBTK-Brief