Corona crisis raakt Tattoobranche hard

05-02-2021

Glasharde situatie, glasharde taal! Bij het oprichten van een Brancheorganisatie denk je aan wat je kan doen met en voor de branche. Nooit is de gedachte opgekomen dat er een pandemie zou opduiken en bestreden zou worden met een beleid met een weergaloze economische impact. 

We hebben een aantal weken geleden een bericht geplaatst en we hadden echt gehoopt dat dit bericht de zwaarste lading ooit zou bevatten die we als branchevertegenwoordiging zouden plaatsen maar helaas is dit bericht nog zwaarder. Het is een wake-up call om iedereen aan het denken te zetten van, wat nu …!? 

Dit bericht valt ons zwaar maar deze onderwerpen zijn o zo belangrijk en zijn nog nergens aan de orde gekomen. We hopen dat er enigszins positiviteit uitkomt door de juiste stappen te nemen ipv de afgrond in te glijden. Elke win die eruit komt is tenminste wat want door de huidige situatie word er door iedereen flink verloren.

Wij wensen iedereen de komende tijd veel sterkte, houdt onze website in de gaten voor nieuwsberichten en NBTK acties.

Related Articles

Brief aan ministerie

22-01-2021 Onderstaande brief is verzonden naar het Ministerie van Algemene Zaken, Ministerie van Financiën, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het RIVM, het NVWA en…

Solverwp- WordPress Theme and Plugin