Nieuwe NEN-Norm

05-11-2021

De NEN-norm is niet makkelijk te lezen, al wordt het een en ander in combinatie met de toelichting wel een stuk makkelijker. Op ons verzoek heeft het LCHV een duidelijk overzicht gemaakt van de (voorlopige) uitzonderingen op de NEN-norm. Kijk op https://www.rivm.nl/hygienerichtlijnen/EU-norm-tatoeeren voor de nieuwe norm.

Morgen zullen wij onze leden een verzoek toesturen om eventuele commentaren op de NEN met ons te delen, zodat we dit gebundeld aan kunnen bieden bij de overheid (op hun verzoek). Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag meepraten: meld je dan snel hier aan en praat mee!

Update: Zojuist hebben al onze leden een verzoek ontvangen om feedback op de NEN-norm. Dit zullen wij doorsturen naar de overheid. Check je inbox en laat je stem horen!

Binnenkort geven we ook een lezing over de NEN met een deskundige erbij. Dus houdt ons in de gaten.

Heb je de mail niet ontvangen of wil je ook je input geven? Stuur ons een pb of e-mail op bestuur@nbtk.nl

Related Articles

Brief aan ministerie

22-01-2021 Onderstaande brief is verzonden naar het Ministerie van Algemene Zaken, Ministerie van Financiën, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het RIVM, het NVWA en…

NBTK in Den Haag

01-11-2021 Binnenkort volgt onze volgende ledenupdate per e-mail, maar deze update willen we jullie niet onthouden. Afgelopen week is ons bestuur naar Den Haag afgereisd…

Solverwp- WordPress Theme and Plugin